Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud​

​Vi er medlem af dansk byggeri

som er garanti for veludført arbejde. 

Sommerhuse

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S designer og bygger sommerhuse fra bunden, helt efter kundens ønsker.

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal have lavet nybyggeri og renovering i særklasse.

Vi har i flere år haft store erhvervskunder og privatkunder, hvor vi har hjulpet kunder med at vælge materialer, rum-indeling, som er fundamentet for gennemtænkte rum og et godt indeklima. Kontakt os gerne for at høre om byggeprocessen, og hvordan du kan forberede dig på den.

Klik ind på vores hjemmeside, hvor du kan du læse mere om vores arbejdsområder.​

Sommerhus type 110 med beskrivelse

Huset er indrettet med rummelig stue, med køkkenafdeling og alkove. 2 værelser med plads til dobbeltsenge, og 1 værelse med 2 køjesenge. Badeværelse med brusniche, bord, SPA bad og vaskemaskine. Gæstetoilet med bruseniche. Sauna med bænk og saunaovn. Der laves 63 m2 træ/flise terrasse. 

Murerarbejde:

Der støbes til frostfrit dybde, og gulve støbes, klar til tæpper eller trægulv. I badeværelser er der fliser på gulv og brusenicher. Isolering af gulver efter gældende regler. 

Tømrerarbejde:

Taget er IBF tagsten med difutionsåben undertag og isolering efter gældende regler. Lofter af 16 mm ludfarvet rustik. Ydervægge er træskelet, beklædt udvendig med specialkelede trykimprægnerede brædder, og indvendig beklædt med 16 mm ludfarvet rustik, isoleret efter gældende regler. Der moteres udvendige plasttagrender. Udvendige vinduere og døre er plast eller træ. Indvendige døre er hvide celledøre. Hvor der ikke er flisere lægges der Pergo gulve eller tæpper. 

Elarbejde:

Elektriske instalationer efter gældende normer excl indførings kabel. 

Malerarbejde:

Sternkanter males, og indvendige dørkarme, gerigter og fodlister ludfarvel. 

Varmeanlæg:

Elradiatorer med termostater på alle raditorer. Hvor der er fliser er der gulvvarme. Der monteres 160 l el vandvarmer. 

VVS arbejde:

Der montereshvide VC. Termostat haner i brusehjørner, og håndbruser på glidestang. 140 x 140 SPA bad. Excl indførinsledning til vand Pris. kr. 942.000,00 Prisen er beregnet max 80 km fra Thisted 

Se iøvrigt priser under Priser på sommerhuse.

Kontakt os på telefon, eller mail for evt fremvisning af et hus, eller få tilsendt vores lille hjemmelavede katalog. 

Esben 20 80 14 65 

Lars Peter 20 80 14 64 - larspeter@hedehuse.dk​

Sommerhus type 90 med beskrivelser

Huset er indrettet med rummelig stue, med køkkenafdeling. 2 værelser til dobbeltsenge, 1 værelse til køjesenge, og 1 værelse til 2 enkelt senge. Badeværelse med bruseniche, bord. toilet og vaskemaskine. Sauna med bænk og saunaovn. Der laves 34 m2 træ/flise terrasse. 

Murerarbejde:

Der støbes til frostfrit dybde, og gulve støbes, klar til tæpper eller trægulv. I badeværelse og gang lægges der fliser, og der sættes fliser op i brusehjørne. Indvendige kloakarbejde, men Excl udvendig kloak. 

Tømrerarbejde:

Taget er IBF tagsten med defutionsåben undertag og isolering efter gældende regler. Lofter er 16 mm ludfarvet rustik. Ydervægge er træskelet, beklædt udvendig med specialkelede trykimprægnerede brædder, og indvendig beklædt med ludfarvede rustikbrædder, isoleret efter gældende regler. Der monteres synlig plasttagrender. Udvendige døre og vinduer er træ eller plast. Indvendig døre er hvide lameldøre. Hvor der ikke er fliser lægges der Pergo gulv eller tæpper. 

Elarbejde:

Elarbejder efter gældende normer, excl indføringskabel. 

Malerarbejde:

Sterkanter males, og indvendige dørkarme, gerigter og fodlister ludfarves. 

Varmeanlæg:

Elradiatorer med termostater på alle radiatorer. Hvor der er flisegulve monteres gulvvarme. Der monteres 110 l el vandvarmer. 

VVS arbejde:

Der monteres hvide VC. Termostathaner i brusehjørne og håndbruer på glidesstang. Excl indføringsledning til vand Pris kr. 776.000,00 Pris gædende max 80 km fra Thisted 

Se iøvrigt priser under Priser på sommerhuse.

Kontakt os på telefon, eller mail, for evt. fremvisning af et hus, eller få tilsendt vores lille hjemmelavede katalog. 

Esben 20 80 14 65 

Lars Peter 20 80 14 64larspeter@hedehuse.dk​

Sommerhuse​

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S designer og bygger sommerhuse fra bunden, helt efter kundens ønsker.

​Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S

Frejasvej 11, 7700 Thisted

CVR: 29809550

Esben Hede i Thisted, DK på Houzz